Bemutatkozás

A SZAKSZIG Kft. 1987. évben magántőkével alakult társaság.

Cégünk az építőipari szakma több évtizedes építőmesteri tapasztalatait összesítő, a hagyományostól a legújabb technológiákig terjedő kínálatot alkalmazó építő Kft.

Tevékenységünk körébe tartozik az építőipari fővállalkozás, ill. a generál vállalkozásban végzett kivitelezések, daruzott csarnokok, lakásépítés, autószalonok, szociális otthonok, tetőtér beépítés, iskolák átalakítása.

Mindezeken felül főprofilunkba tartozik a teljeskörű szakipari munkák kivitelezése, különböző vízhatások elleni szigetelések készítése, magastető fedések, fa- és hézagmentes burkolatok, ipari műgyanta padlók, fal -és padló hideg burkolatok, gipszkarton válaszfal és álmennyezeti rendszerek, tehát komplett belsőépítészet kivitelezése.

Rendelkezünk az EMI által kiadott Nukleáris Minősítéssel, mely a SZAKSZIG Kft-nek lehetővé teszi a dekontaminálható bevonatrendszerek kivitelezését, talajpára, talajnedvesség, talajvíznyomás elleni szigetelés, tetőszigetelés pára és használati víz elleni szigetelés, csapadékvíz elleni szigetelés, tetőszigetelés pára és hőtechnikai rétegeinek kivitelezését nukleáris létesítmény építése során, valamint olyan objektumok esetében, ahol az ilyen minőségi igényszint követelmény.

Több céggel állunk kapcsolatban, amelyek az ISO 9000 minőségbiztosítási rendszerben beszállítóként minősítette cégünket. Társaságunk 1998-ban megkapta az MSZ EN ISO 9002:1996 és az IQNet tanúsítványokat, 2002-ben az MSZ EN ISO 9001:2000 tanusítványokat a magas és mélyépítőipari kivitelezés és építőanyag kereskedelem alkalmazási területekre.

Alvállalkozóinkat minősítjük és a kivitelezési munka során elvárjuk, hogy a SZAKSZIG minőségpolitikáját magáénak tudja és aszerint szolgáltasson.

Az egyenletes minőség érdekében a belső ellenőrzési rendszer mellett külső cégeket is megbízunk s kivitelezési munkák folyamatos ellenőrzésével és minősítésével.

Bagaméry Lajos

Ügyvezető igazgató