SZAKSZIG Kivitelező és Szolgáltató Kft. minőségpolitikája

Társaságunk célkitűzése, hogy partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük. A jövőben is kifogástalan és referálható minőségű szolgáltatásokkal kívánunk a megrendelőink rendelkezésére állni.

A Cég minőségpolitikájának alapvető célja, hogy a jogszabályokban megfogalmazott minőségi és biztonságtechnikai elvárásoknak megfeleljen. Ezen alapvető célkitűzés érdekében kívánja az MSZ EN ISO 9001:2000. szabvány szerint működni és fejleszteni. A SZAKSZIG Kft. a minőséggel összefüggő fontos kérdésként kezeli tevékenységének és szolgáltatási színvonalának fejlesztését, figyelembe véve a biztonsági és megbízhatósági elvárásokat.

A fenti cél érdekében a minőségügy iránt elkötelezett vezetőség a minőségügy terén képzett alkalmazottakat foglalkoztat, és dolgozóitól is elvárja a minőségügy iránt elkötelezett munkavégzést.

A SZAKSZIG Kft. a beszállítóitól elvárja, hogy a minőségi céljaival azonosuljon, és együttműködésük során jelenleg és a későbbiekben is a Kft. minőségbiztosítási rendszerében előírtakat vegye figyelembe, ugyanakkor az ehhez szükséges feltételeket is biztosítja a számukra.

A szakáruházban csak minősített termékeket értékesítünk, melyhez a minőségtanúsítványt a beszállító bocsátja rendelkezésünkre. A kivitelezési munkákhoz kapcsolódó minőségtanúsítványt a Cég állítja ki és vállalja a rendeletben rögzített kötelező alkalmassági időt, kiemelt esetben attól eltérő (emelt) garanciális időket, melyet a beépítésre került anyagok és a kivitelezés minősége tesz lehetővé.

Céljaink elérése révén várjuk a reklamációk számának csökkenését, valamint a termelési érték felfutását és ennek révén a dolgozók nagyobb megelégedettségét.

Nyíregyháza, 1998. november 27.

Bagaméry Lajos

Ügyvezető igazgató